O nama

Lijepo je biti vlasnik uspješnog biznisa, ali nikako i rob svog salona!

Nakon više od 20 godina suradnje s vlasnicima i zaposlenicima salona, kroz savjetovanja, razgovore, edukacije i ankete na tržištu,  rodila se  ideja o tome kako dati posebnu važnost ovoj  struci u Hrvatskoj i regiji upravo u smjeru koji će je učiniti cijenjenom i prepoznatom na tržištu te čvrstom i stabilnom u poslovanju. Klijenti će imati puno ozbiljniji doživljaj struke, samim time i veće poštovanje. Prvi cilj projekta BIZFRIZ  je podići nivo struke u beauty industriji na viši nivo te svijest samih vlasnika salona koliko je poslovna edukacija, uz stručnu, važna za uspješno poslovanje.

Za konkretno poslovanje i razvoj poduzetništva  u 21. st. neophodna su poslovna znanja i vještine.

Stoga nudimo kompletnu  

  1. potporu u vođenju i formiranju financijski stabilnog poslovanja
  2. organizaciju poslovanja – operativni sistem
  3. marketing u/ van salona
  4. izradu projekta maloprodaje
  5. Radionice za bolju komunikaciju s klijentima i unutar tima
  6. i projekt za detaljnu sistematizaciju poslovanja u salonu.

Za edukaciju svakog segmenta poslovanja izdajemo SVIM Certifikat  i pisane materijale,  za svaki salon individualno i detaljne izvještaje.

BIZFRIZ LIDER AKADEMIJA – B.L.A.

B.L.A. je prva Akademija za unapređenje poslovnih znanja i vještina koja je namijenjena isključivo profesionalcima iz BEAUTY industrije.

  1. Želite steći nove vještine i znanja na profesionalnom i osobnom planu potrebnih za izvrsno upravljanje salonom
  2. Otkrijte svoje sposobnosti, interese, osobne motivacije i stvarne potrebe kao svakog vlasnika i/ili voditelja beauty salona.

Više o Bizfriz Lider Akademiji

SVIM tim je jedini tim profesionalaca te vrste  u Hrvatskoj koji  kroz edukacije vlasnika i zaposlenika,  konzultacije, kroz grupna i individualna savjetovanja i radionice te analize postojećeg stanja daje idejna rješenja i  prijedlog za reorganizaciju poslovanja;  uz sve potrebne vještine i alate za funkcionalan rad salona.

Screen Shot 2016-10-27 at 16.02.56 copy

Sanja Varlaj, dipl. oec.

Stručnjak za marketing, PR, prodaju i business management, više od 20 g. radnog iskustva u B2C i  B2B sektoru; konzultant i trener. Dugogodišnja karijera u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, analize tržišta. Individualna savjetovanja (više od 100 salona), vođenje i organizacija edukacija i seminara (više od 1000 frizera). Certificirani NLP Practitioner  i Business Coach.

Ivana Mišić Lokar, life coach

Dugogodišnje iskustvo u prodaji u B2C i B2C segmentu (25 g.), vođenje vlastitog biznisa (10 g), rad u multinacionalnim kompanijama, iskustvo u privatnim malim i srednjim tvrtkama. Specijalist za plasiranje novih brandova na tržište regije, za razvoj strategija  i organizaciju posla. Vođenje savjetovanja (više od 230 individualnih savjetovanja. Teme kojima se bavi: organizacija poslovanja, zapošljavanja, edukacija zaposlenika, sistematizacija poslovnih subjekata.

Upoznajte nas!

SVIM ideja

Lijepo je biti vlasnik uspješnog biznisa, ali nikako i rob svoj salona!

Za uspjeh je potrebna i poslovna edukacija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *