Sve na jednom mjestu – linkovi službenih objava i uputa

Sve na jednom mjestu – linkovi službenih objava i uputa

autor: Sanja Varlaj | naslovna 19/03/2020 0 comments

Poštovani pružatelji usluga u beauty sektoru

budući da su neke informacije porazbacane po službenim stranicama, u nastavku vam šaljemo najznačajnije linkove na informacije o radu za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa.

Odluka o mjerama ograničavanja rada nekih objekata te uvjeti koje ostali trebaju zadovoljiti ako rade – stupla na snagu noćas u 00:01:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20mjere%20ograni%C4%8Davanja%20dru%C5%A1tvenih%20okupljanja,%20rada%20trgovina.pdf

Pitanja i odgovori o radnim odnosima u okolnostima epidemije:

https://mrms.gov.hr/pristup-informacijama-16/najcesca-pitanja-i-odgovori/radni-odnosi-u-okolnostima-proglasene-epidemije-covid-19/11648?fbclid=IwAR2VS0zJHvV6AZPj-1lROADsO5jpTypumuSOWmpDbkQGeyrbyLlA00EVTQw

RRIF kratki sažetak na istu temu:

https://www.rrif.hr/Pandemija_sto_poslodavcu_stoji_na_raspolaganju-1707-vijest.html?fbclid=IwAR0d-7PPTmQ4aEq-R1i-tgollemK8JJQWyHNVJ7Jutse-yZcQDM_tX8DN90

Popis vladinih mjera za pomoć poduzetnicima:

https://www.koronavirus.hr/vladine-mjere/101

Budući da se za provođenje vladinih mjera tek očekuje donošenje Pravilnika, u ovom trenutku vam nemamo nešto konkretno za reći na tu temu, ali pratimo razvoj događaja kao i vi.

SVIM tim Ivana i Sanja , tu su za vas i uvijek smo spremne dati konkretan savjet i PRO-BONO. Zovite ako trebate neki savjet vezan za vaše poslovanje, moguću racionalizaciju troškova, komunikaciju sa zaposlenicima i drugim partnerima i dr.

Planiramo i on-line edukacije, skype sastanke i savjetovanja, a naš je ured otvoren za individualna savjetovanja i rad u grupama do 3 polaznika jer smo u mogućnosti držati se svih donosenih mjera sigurnosti.

Nekoliko klijenata nam je javilo da će baš ovo vrijeme iskoristiti za sve one stvari koje do sada nisu stizali: razmišljanje o strategiji poslovanja, razvoju svojih menađerskih vještina, naučiti osnove financija za salone i marketinga. Učinite ovo vrijeme KORISNO za vaše buduće poslovanje jer će vam ta znanja biti itekako korisna kada se vratimo u normalu. 

SVIM “Lijepo je biti vlasnik uspješnog biznisa, ali ne i rob svog salona”

Pavla Hatza 4, Zagreb

FB: SVIM- Imaj uspješan salon

Inst: svim_imaj_uspjesan_salon

Sanja i Ivana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *