Upoznajte SVIM tim i projekt BIZFRIZ

Upoznajte SVIM tim i projekt BIZFRIZ

autor: Sanja Varlaj | naslovna 18/02/2019 0 comments

Jedinstveni projekt na tržištu BIZFRIZ   – za poslovnu edukaciju vlasnika  salona za uljepšavanje  – Prvi  BEAUTY POSLOVNI SAVJETNICI NA OVOM  PODRUĆJU

Naš idjea vodilja :  Lijepo je biti vlasnik uspješnog biznisa, ali nikako i rob svog salona!

SVIM tim je jedini tim profesionalaca te vrste  u Hrvatskoj. Nakon više od 20 godina suradnje s vlasnicima i zaposlenicima beauty salona, kroz savjetovanja,razgovore, edukacije i ankete na tržištu,  rodila se  ideja o tome kako dati posebnu važnost  ovoj  struci u Hrvatskoj i regiji upravo u smjeru koji će je učiniti cijenjenom i prepoznatom na tržištu te čvrstom i stabilnom u poslovanju. Klijenti će imati puno ozbiljniji doživljaj struke, samim time i veće poštovanje. Prvi cilj projekta  BIZFRIZ  je podići nivo struke u beauty industriji na viši nivo te svijest samih vlasnika salona koliko je poslovna edukacija, uz stručnu, važna za uspješno poslovanje.

Za konkrento poslovanje i razvoj poduzetništva  u 21. st. neophodna su poslovna znanja i vještine.                         Stoga nudimo kompletnu  potporu u vođenju i formiranju profitabilnog i stabilnog poslovanja koji uključuje:   organizaciju poslovanja  i sitematizaciju procesa rada,  efikasne marketinške alate individualizirane za svaki salon, izradu projekta  maloprodaje, radionice za bolju komunikaciju s klijentima i unutar tima; edukacija iz financijskog segmenta poslovanja i mnoge druge .

ISTIČEMO:

– Izrada “Sistematskog pregleda salona”  – posebna analiza prednosti i nedostataka te prilika i prijetnji na tržištu. Ovo je prvi korak za svakog vlasnika salona za bolje i uspješnije poslovanje!

– pokretanje BIZFRIZ LIDER AKADMIJE – B.L.A. = prve poslovne akademije u regiji specijalizirane za vlasnike beauty salona.

-pokretanje BIZFRIZ ADVANCE programa : za lidere koji su završili B.L.A. Akademiju

-pokretanje “Škole” za TOP zaposlenika : za sve koji žele biti , postati ili imati TOP zaposlenike

– individualni rad sa vlasnicima salona na temu managementa poslovanja

– brojne radionice sa temama za vlasnike i zaposlenike

– individidualni coaching za osobni rast i razvoj

Kontakti SVIM team:

Sanja Varlaj: 091 3009997        i          Ivana Mišić Lokar 099 8063119

FB stranica : SVIM -Imaj uspješan salon

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *